Om Naturlig Hudvard

 

Det är ingen överdrift att påstå att naturlig hudvård verkligen är i ropet just nu. Detta i jämn takt, hand i hand med systernischen ekologisk hudvård. Bland annat så har H&M ganska nyligen lanserat sin första serie av naturlig och ekologisk hudvård, och det vara heller inte så länge sen som den stora draken The Body Shop släppte sin första serie med ekologiska och naturlig hudvård kallad för Nutriganics. Och det säger något om att denna typ av hudvård verkligen börjar bli populär hos en bred massa av konsumenter.

 

Dax för konsumenter att bli upplysta om naturlig hudvård

Nu ska det vidare erkännas att jag inte har testat någon av dessa ovannämnda hudvårdsserier, men det är inte poängen. Poängen är att naturlig hudvård är här för att stanna. Varför? Många orsaker.

En viktig är förstås att konsumenter mha Internet och andra medier idag blir alltmer upplysta om vår konsumtion. Det går helt enkelt inte att lura konsumenter som vill vara medvetna. Följaktligen går det heller inte att lura konsumenter om vad deras hudvård egentligen innehåller - eller inte innehåller.

 

Naturlig hudvård och ekologisk hudvård är en del av denna successivt ökande konsument - medvetenhet. Vår medvetenhet om mat och miljö var föregångare - nu är det dax för hudvård!

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)